KITCHEN >> Espressomachine >> Saeco >> Xelsis SM7581/00
Saeco Xelsis SM7581/00
PDF pagina
Productbeschrijving:

Volautomatische espressomachine.Maak uw favoriete koffie: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino en geniet van 12 volledig aanpasbare drankjes. U kunt in een handomdraai de sterkte en grootte van uw koffie aanpassen, evenals de hoeveelheid melkschuim, de temperatuur en de pre-brewing.HEERLIJKE KOFFIE, EENVOUDIG AANGEPAST AAN UW SMAAKGeniet in een handomdraai van 12 drankjes naar uw smaak
 • 12 variëteiten

 • Latteduo-systeem

 • Zilver

 • In 12 stappen instelbare maalmolen

 • 12 verschillende koffiedranken  Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano's. Zo kunt u al uw gasten de koffie serveren die hun voorkeur heeft.
 • Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 12 maalstanden  Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om uw drankje aan uw smaak aan te passen. U kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel u vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
 • Keramische maalmolens zorgen voor stabiele prestaties voor 20.000 kopjes  Onze instelbare molens zijn gemaakt van keramiek, wat zorgt voor duurzame prestaties zonder verslechtering. Dit betekent dat uw koffie altijd wordt gemalen alsof het de eerste keer is, waarbij het beste uit uw verse koffiebonen wordt gehaald voor tot wel 20.000 koppen. Verfijn de intensiteit van uw koffie met de 12 maalstanden.
 • Met AquaClean voor tot wel 5000* koppen zonder ontkalken  AquaClean is onze gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van uw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van uw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000* koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen.
 • Eenvoudig schoon te houden melksysteem met stoomreiniging  De HygieSteam-functie reinigt het volle-melkdoorloopsysteem, van de tuit tot de melkslangen, op uw bevel met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis, elke keer dat u een drankje met melk maakt, automatisch het melksysteem met een straal hygiënische stoom, zodat het schoon is en klaar om uw volgende drankje te maken.
 • 6 gebruikersprofielen: de gemakkelijkste manier om uw recepten te bewaren  De favorieten - en persoonlijke instellingen - van iedereen kunnen worden opgeslagen in tot wel 6 gebruikersprofielen, rechtstreeks via het kleurentouchscreen.
 • Zet in één keer 2 koppen koffie, ook cappuccino  Maak uw favoriete koffiedrankjes, waaronder cappuccino en latte macchiato, in enkele of dubbele porties, allemaal met één druk op de knop.
 • Geïntegreerd zetsysteem is gemakkelijk te verwijderen en kan in een paar seconden worden afgespoeld  Het geïntegreerde zetsysteem is gemakkelijk te verwijderen en kan in een paar seconden worden afgespoeld. Zo is de kern van uw Saeco Xelsis altijd klaar om superieure koffie te maken.
 • Reinigings- en onderhoudssysteem in drie keer klikken  Met slechts drie klikken begint Saeco Xelsis het reinigingsproces om uitstekende koffie en drankjes voor u te kunnen blijven zetten.
 • Saeco haalt het beste uit uw verse koffiebonen  Getest door het Italiaanse Centro Studi Assaggiatori - Italiaanse proevers bevestigen dat onze volautomatische machines van Saeco de gewenste eigenschappen uit elke boon halen.
 • Hoogwaardige snel verwarmende waterkoker  Zuivere koffie vraagt om perfecte temperaturen. Onze hoogwaardige waterkoker is gemaakt van licht aluminium en een roestvrijstalen behuizing, die snel opwarmt tot de juiste hoge temperaturen.
 • Uitstekend melkschuim dankzij de Latte Perfetto-technologie  Van een dikke schuimlaag tot warme niet-schuimende melk - onze gepatenteerde Latte Perfetto-technologie geeft u baristamelk die perfect past bij uw recepten en persoonlijke smaken. Met automatische stoomreiniging na elk gebruik.

  


Behoort tot de lijn :
XELSIS
  € 1299,99
 (Promo tot 30/06/2019)
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Gratis cadeaupakket twv. 150 euro
Eigenschappen:
Afzonderlijke melkopschuimer :
Automatisch melk opschuimen :
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) :
Automatisch reinigen (melkdoorloop) :
Cappuccino :
Geheugenfunctie :
Inhoud waterreservoir :1.7 Liter
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid :
Kleur :Zilver , Zwart
Latte macchiato :
Soort koffie :Gemalen koffie , Koffiebonen
Maximum kopjes per beurt :2
Heetwaterfunctie :
Met scherm :
Type espressomachine :Volautomatisch
Voorzien van waterfilter :